Sanja Knežević: "Samo jedan korak deli gojaznost i anoreksiju"

Sanja Knežević: Zdravo svima! Danas ću pričati o prekomernoj težini i kakve posledice može uzrokovati ako se borite s njom.

Sanja Knežević: Nedavno smo razgovarali sa dijetologom Dragutinom Kamarićem o novom proizvodu za mršavljenje Nutrivix . Nažalost, mnogi kupci ovog proizvoda nisu pratili naša uputstva, što je dovelo do negativnih posledica. U našoj današnjoj epizodi ćemo pričati upravo o ovom problemu.

Sanja Knežević: Kao što već pretpostavljate, problem o kojem ćemo pričati je kako izbeći anoreksiju koja nastaje uzimanjem Nutrivix . Miroslav Kožul, dijetolog i doktor medicinskih nauka, će nam pomoći da uđemo u suštinu ovog problema.

Dr. Kožul: Nepisano pravilo je da su dijete glavni uzroci anoreksije. Međutim, ispostavilo se da to nisu glavni uzroci.

Sanja Knežević: Što još može uzrokovati tu strašnu dijagnozu?

Dr. Kožul: Kao što znate, pre par meseci, nakon naše epizode o Nutrivix tabletama, počeli smo dobijati mnoge žalbe od žena koje su preterano smršale i sada ne znaju šta da rade sa svojim premršavim, iscrpljenim telom.

Fotografija devojke koja se obratila našem programu za pomoć nakon odgledane epizode o Nutrivix tabletama.

Dr. Kožul: Stvar je u tome da je Nutrivix najsnažniji prirodni sagorevač masti među svim drugim koji trenutno postoje u dijetologiji.

Glavni fenomen je činjenica da su žene koje su se dovele do anoreksije i uzimale prekomerne doze Nutrivix dodatka, odlučile da se pridržavaju i dijete kako bi izvukle maksimalan učinak. Uspele su, učinak se utrostručio. Kao rezultat, žene koje su imale 100-120 kg su se za doslovno 60 dana pretvorile u anoreksičarke od 30 kg!

Sanja Knežević: Prava šteta što su žene ovako učinkovit proizvod okrenule protiv sebe. Ipak, želela bih znati kako tačno se postiže ovako neverovatan učinak?

Dr. Kožul: Dobro pitanje! Dozvolite mi da detaljno objasnim. Ovako brz učinak se postiže zahvaljujući isključivo prirodnim sastojcima za koje je u svetu dijetologije dokazano da su učinkoviti.

Ovaj proizvod je u formi kapsula koje sadrže artičoku, zeleni čaj, senu, brezu, krušinu i plod morače. Nutrivix se proizvodi po zadnjim evropskim tehnologijama i odobrio ga je Zavod za kontrolu kvalitete hrane i lekova.

Nutrivix aktivira razgradnju masnih stanica, ubrzava metabolizam, smanjuje apetit, poboljšava probavu, čisti organizam od otpada i toksina, uklanja višak tečnosti, sprečava nastanak masnih naslaga. Tako gubimo težinu bez dijete i fizičke aktivnosti.

Sanja Knežević: Svojstva ovog proizvoda su zaista zapanjujuća. Ali gde se, po vašem mišljenju, krije najveća opasnost za naše gledaoce?

Dr. Kožul: Potvrđeno je da su dijete glavne opasnosti. Tokom uzimanja Nutrivix tableta, ne biste trebali biti i na dijeti. Masne naslage će nestati. Telo treba zdrave nutrijente koje unosimo hranom.

Još jedan od razloga jeste taj što ljudi budu previše uzbuđeni kada vide da je mršavljenje tako lako. Misle da mogu i bolje, da trebaju skinuti još kilograma jer do tada nikad nisu tako brzo mršavili. Shvate šta se dešava tek kad je prekasno.

Marica boluje od anoreksije. Nije ni osetila kako je smršavila 20 kg. Kako kaže, smršala je za 17 dana!

Sanja Knežević: Miroslave, potpuno se slažem s vama, sve više žena se danas suočava sa ovim problemom. Ipak, šta biste Vi savetovali našim gledaocima, možete li ih ikako upozoriti na ovaj problem?

Dr. Kožul: Mislim da je najučinkovitiji način u ovom slučaju definisanje problema: prvo odlučite koliko kg želite skinuti. Npr. ako imate 80 kg a želite imati 55 kg, dovoljna su 3 nedelje korištenja Nutrivix tableta, ne više od toga! Znači, uzimajte tablete maksimalno 3 nedelje, jedite sve što želite i, onda kada vaga dosegne 55 kg, stavite tačku i zaustavite se. Tako ćete zasigurno ostvariti željeni cilj a nećete ni preterati.

Dr. Kožul: Možete i trebate jesti raznovrsnu hranu a količina treba biti dovoljna tako da ne osećate glad. Svakako ćete smršati sa Nutrivix proizvodom tako da vam dijete nisu potrebne.

Sanja Knežević: Dr. Kožul, imamo informaciju da su se na tržištu pojavili i neki lažni proizvodi za mršavljenje pa nas zanima gde se može kupiti Nutrivix i kako da budemo sigurni da smo kupili originalan proizvod?

Dr. Kožul: Nutrivix je prošao sva potrebna testiranja i sertifikaciju u Srbiji i najpouzdaniji način kupovine (dok se ne pojavi u apotekama) je putem web stranice službenog dobavljača . On vam garantuje kvalitetu i sigurnost.

Sanja Knežević: Da zaključimo, prvo želim svima dobro zdravlje. I zapamtite, zahvaljujući modernoj medicini, mnogi problemi se mogu rešiti na lakši i učinkovitiji način! Nutrivix je pravi primer toga. Svi vi koji želite smršati, ne zaboravite dva glavna pravila. Prvo - da biste smršali, ne morate gladovati! A drugo - da biste smršali, trebate piti Nutrivix! Čuvajte svoje zdravlje!


Komentari: (47/47)

Marija Orišković
Saveti iz Sanjine emisije su, kao i uvek, potpuno tačni. Uvek čujem samo najbolje savete! Prošle su 2 nedelje od kako koristim Nutrivix . Smršala sam 22 kg!!! Moja težina sada varira oko 48 kg i ne povećava se! Mnogo sam vam zahvalna! Baš mi se sviđa proces mršavljenja jer se ničeg ne moramo odreći!
Ana Puškarić
U potpunosti se slažem. Odličan proizvod za mršavljenje! Pravo uzbuđenje nastaje tek kada ustanem ujutro i stanem na vagu a svaki dan vidim 1-2 kg manje!
Ivana Petričević
Da li je ovaj proizvod potpuno prirodan? Ja imam dijabetes, plus alergiju na razne lekove, čak i antibiotike. :( Ali očajno želim smršati.
Sanja Knežević, voditeljica
Jedna od mojih pacijentica takođe ima dijabetes. Propisala sam joj Nutrivix na mesec dana. Uspela je skinuti 19 kg. Čak joj se i razina šećera u krvi smanjila malo jer je sve to povezano sa mršavljenjem.
Katarina Perović
Već dugo sanjam o tome da smršam... Saznala sam za ove tablete pre 3 meseca ali sam oklevala. Mama me nagovorila da ih probam, tako malo novca za ostvarenje sna je ništa! Sada zajedno mršavimo. Njoj malo bolje ide nego meni!
Mirjana Pavković
Baš mi je drago što sam gledala ovu emisiju. Definitivno ću naručiti ovaj proizvod i konačno započeti mršavljenje!
Dragica Radan
I ja sam probala Nutrivix . Šta da kažem - spasio je moju porodicu i moj brak! :) Jednostavno, ovo je čudo! Suprug me opet gleda kao ženu a to mi daje neverojatno samopouzdanje! :)))
Kata Radić
Već sam dobila pošiljku sa Nutrivix-om ! Hvala na recenzijama proizvoda, motivisali su me da počnem mršaviti i da se konačno rešim ovog užasnog sala. Obećavam da ću podeliti s vama svoje rezultate!!!
Ljubica Svetličić
Neopisivo mi je drago što sam gledala vašu poslednju epizodu emisije "Zdrav način života". Probala sam mnogo toga kako bih smršala ali, nažalost, rezultati su bili daleko od očekivanih. Visoka sam 162 cm, imam 105 kg, očaj! Prava tragedija! Želim smršati 35 kg. Iskreno se nadam da ću uspeti sa ovim tabletama! Ovaj proizvod je prirodan tako da nemam sumnje.
Nada Šutalo
Juče sam dobila paket sa Nutrivix-om , i to nakon tri dana. Oduvek sam mrzila naše pošte! Operater koji me je nazvao da potvrdi narudžbu mi je rekao da dostava poštom može potrajati. Ali uspela sam dobiti svoju pošiljku i požurila sam u poštu da je preuzmem. Danas je moj sretni dan, počinjem mršaviti! :)) Dosta odgađanja. Hvala Sanji i njenoj emisiji! Zahvalna sam što nisam morala tražiti odgovarajući proizvod nego samo posetiti ovaj link ! Presretna sam, izgleda da sam ga baš lako pronašla!
Marica Šarić
Mnogo hvala Sanji Knežević i dr. Kožulu, a naravno i proizvođaču Nutrivixa ! Višak telesne težine je zaista brzo nestao a, što je najvažnije, nije se ni vratio! Pravo čudo, već sam preporučila ovaj proizvod svojim prijateljicama, inače bi umrle gladujući!:) I da, nedavno sam na drugom tv programu gledala emisiju o Nutrivix-u.
Vesna Stanković
Probala sam Nutrivix , moj rezultat: za 5 nedelja 18,5 kg manje!!! Ne bih nikad poverovala u ovo da mi se nije dogodilo. Neverovatno! Hvala svima koji su mi pomogli svojim informacijama o ovom proizvodu. Upravo sam naručila još jedan paket. :))
Sanja Knežević, voditeljka
Marice i Vesna, vi ste baš mnogo smršale! Iskreno vam preporučujem da posetite lekara.
Marina Stojčević
Bože dragi, rezultati su zapanjujući! Mislim da ću i ja naručiti... Juče sam stala na vagu i razočarala se...
Katica Tomac
Naručila sam 2 paketa Nutrivix tableta! Jedno za sebe, jedno za prijateljicu. Odlične su! U samo 2 nedelje uspela sam smršati gotovo 12 kg. JEEEEEJ, to je moja lična pobeda!!! Tako sam ponosna na sebe!!! Što se tiče pitanja iznad - proizvod je potpuno SIGURAN! I ja sam alergična na neke stvari ali sada nisam imala problema!
Mara Tomičić
Potvrđujem, deluje! Moja prijateljica je smršala sa Nutrivix tabletama i to 19 kg za mesec dana! Neverojatno!
Jelena Tomšić
Hvala vam na fotografijama, mislim da ću ga sad naručiti i započeti mršavljenje. Svi moji strahovi su nestali, sutra počinjem! :)))
Martina Horvat
Nutrivix je pravo čudo! 17,5 kg manje u mesec dana! Bez ikakve dijete!!! Ove tablete su sad moj najbolji prijatelj jer su me pretvorile u prelepu devojku!
Milka Kovačević
Odličan proizvod ! Dokazano! Potvrđujem, samo jedete i mršavite, mršavite i jedete!!!
Kristina Babić
Wow, učinak je jednostavno wow! Potrebno je samo uzimati Nutrivix ako sam dobro shvatila? Nema više dijete?
Sanja Knežević, voditeljica
Tako je, Kristina! Nutrivix se ne bazira na gladovanju koje ionako ne pomaže jer se kilogrami vrate pre ili kasnije. Sa ovim proizvodom moguće je zadržati postignute rezultate, izgubljeni kilogrami se neće vratiti.
Maja Marić
Pre 22 dana sam dobila svoj paket sa Nutrivix tabletama. Smršala sam 27,3 kg. Moja početna težina je bila 93 kg a sada je 65,7 kg. Osećam se sjajno i prezadovoljna sam svojim izgledom. Iskreno preporučujem svima koji ne mogu smršati da probaju.
Anka Jurić
Meni je jako bitno da smršam 14 kg. Sudeći po recenzijama, mislim da je ovo moja prilika da to i ostvarim. Želim naručiti i početi uzimati Nutrivix tablete baš onako kako Sanja i preporučuje. Odlično je to što je proizvod prirodan i možete smršati bez ikakve dijete! Poželite mi sreću, trebat će mi.
Iva Petrović
Ćao svima! Smršala sam uz pomoć Nutrivix tableta. Pre godinu dana, sestra mi ih je kupila u Francuskoj, tada ih nije bilo u našoj državi... Biću iskrena - nisam ni sanjala o ovakvim rezultatima! Nisam želela ni da probam ali sestra me nagovorila. Počela sam ih uzimati i, kao rezultat, morala sam da izmenim svu garderobu, sve mi je veliko... :))) Uspela sam smršati 13 kg u 2 nedelje (sa 67 na 54 kg)!!! Sada se težina stabilizirala i više se ne menja!!! Malo je reći da sam sretna!! :) Svima preporučujem da probaju! Za par nedelja ćete videti rezultate!
Gordana Marković
Želim izraziti beskrajnu zahvalnost voditeljki emisije Sanji Knežević (za mene će ona uvek biti najbolja voditeljka neke emisije o zdravlju), kao i drugim ljudima koji su pisali o Nutrivix-u. Ova epizoda "Zdravog načina života" se, bez sumnje, ispostavila kao odlična pomoć svim ženama koje se žele rešiti viška kilograma! Imam 33 godine. U poslednjih par godina sam imala mnogo poteškoća zbog svoje težine. Teško sam se kretala, nisam mogla normalno disati, zglobovi u nogama i leđa su me užasno boleli, brzo sam se umarala, stalno sam bila napeta... Uvek sam znala da je to zbog moje težine! Nakon što sam gledala vašu emisiju, odlučila sam da odmah naručim Nutrivix . Rezultat koji sam postigla je premašio sva moja očekivanja! Sada imam 62 kg a imala sam 93! U 2 meseca smršala sam 31 kg! Sada letim kao leptir, u nogama osećam lakoću, kao da sam 10 godina mlađa! Svi problemi s disanjem i bolovima su nestali, celo zdravstveno stanje mi se popravilo! Lep pozdrav, Gordana

Naručiti Nutrivix na službenoj web stranici