Treća pratilja Miss Tourism World 2016, Sara Stojanović, uspjela smršati 20kg za 3 mjeseca! Evo kako je to postigla!

Treća pratilja Miss Tourism World 2016, Sara Stojanović, uspjela smršati 20kg za 3 mjeseca! Evo kako je to postigla!

Prekomjerna tjelesna težina je poprimila epidemijske razmjere širom svijeta. Dostupnost brze hrane loše nutritivne kvalitete i ubrzan tempo života, kao i konstantan stres su glavni uzroci ove pojave. U zadnjih deset godina, i na našim prostorima trend debljanja je jasno izražen.

Naravno, postoje razne metode za „skidanje“ suvišnih kilograma, ali sve do sad niti jedna od tih metoda nije se dokazala kao konstantno efikasna. Jednostavno, većina istih zahtijeva stroge dijete i povećanu fizičku aktivnost. Zahvaljujući tempu života, nije jednostavno uskladiti obaveze i naći dovoljno vremena za kuhanje i vježbanje.

Nutrivix bih preporučila svima koji pate od viška kilograma!
Ovaj preparat je upravo ono što je meni pomoglo da riješim
problem, i usuđujem se kazati – da se preporodim!

Upravo taj problem je bio glavni uzrok gomilanja prekomjerne težine u slučaju Sare Stojanović, treće pratilje Miss Tourism World 2016. Kao posljedica prirode posla kojim se bavi, stalna izloženost stresu, nedovoljna fizička aktivnost tokom dužeg niza godina i nedostatak vremena za pripremanje hrane, sve je to uzrokovalo da Sara dostigne težinu koja je sve samo ne zdrava. Ona je podijelila svoja iskustva sa nama:

„Bilo je zaista nevjerovatno frustrirajuće. Ja sam oduvijek bila djevojka koja vodi računa o svom izgledu i zdravlju, ali kada se problem sa viškom kilograma pojavio, jednostavno nisam znala šta da radim. Ne samo da sam se osjećala tromo i debelo, nego je to počelo da uzima danak i mom zdravlju! Pojavio se problem sa visokim tlakom, problemi sa probavom, kao i konstantna nervoza koja je gotovo prelazila u anksioznost. Pokušavala sam riješiti problem raznim dijetama i preparatima, ali ništa nije pomagalo. Pokušala sam i sa dugim šetnjama, međutim za to nije uvijek bilo dovoljno vremena. Također, ni kondicija mi nije bila kao nekada, pa se događalo da mi u toku tih dugih šetnji pozli. Jednostavno, život mi se pretvorio u pakao!

Naravno, sve to je jako loše uticalo i na moj emotivni i profesionalni život. Moj dečko je definitivno izgubio entuzijazam za bilo kakvu intimnost, kostimi koje nosim na poslu su bili napeti na meni do granice pucanja a to je uzrokovalo zaista veliki nedostatak samopouzdanja. Počele su da se pojavljuju greške u mom radu, a to ranije nikada nije bio slučaj! Sve u svemu, situacija je bila takva da zaista nisam znala šta da radim!“

Sara se našla u situaciji koja je poznata mnogima! Međutim, ona se nije predala! Aktivno je tražila način da riješi problem prekomjerne težine i to na način koji će biti izvodljiv, uzimajući u obzir da radikalna promjena načina života nije bila moguća. Sara je saznala za Nutrivix i pokušala da riješi svoj problem uz njegovu pomoć. Evo kakva su njena iskustva:

smršati 20kg za 3 mjeseca

Za Nutrivix sam saznala od kolegice na poslu. Ona je imala slične probleme koje je uspješno riješila. Iako je nekoliko godina starija od mene, i vodi gotovo identičan način života, uspjela je da dovede svoju tjelesnu težinu na optimalan nivo. Nisam bila previše optimistična u početku. Previše često sam se nadala da će slični proizvodi pomoći, da bih se svaki put razočarala, a to je činilo situaciju težom. Ipak, pošto sam pred sobom imala primjer gdje je Nutrivix zaista donio efekte, naručila sam prvu dozu. Već poslije sedam dana, efekti su bili više nego očigledni! Naručila sam dodatnu količinu Nutrivix, koristila ga devedeset dana, i poslije toga, moja težina je bila ponovo na normalnom nivou. Za tri mjeseca, izgubila sam 20 kilograma, i to bez rigoroznih dijeta ili nekog naročitog angažovanja po pitanju fizičke aktivnosti! I dalje sam odlazila u duge šetnje, ali ništa dodatno nisam poduzimala! Nutrivix mi je pružio ono što nijedan drugi preparat nije!

 Efekti nisu samo estetske prirode. Od kada sam počela koristiti ovaj preparat, ukupno zdravstveno stanje mi se popravilo. Sada se osjećam mnogo bolje u svojoj koži. Nema više osjećaja nadutosti i težine, krvni tlak se vratio u normalne vrijednosti, osjećam se mnogo svježije i puna energije. Nema više ni napada anksioznosti i panike. Kada se tretman završio, posjetila sam svog liječnika i napravila detaljne analize svog zdravlja. Rezultati su bili fantastični!

Na kraju, želim reći da su se efekti itekako osjetili i na ličnom i profesionalnom planu. Moja nova figura mi je podigla samopouzdanje, napredovala sam u poslu i svojoj državi donijela titulu treće pratilje na takmičenju za Miss Tourism World 2016. Situacija sa dečkom se također totalno promijenila i sada proživljavamo novi medeni mjesec! Nutrivix bih preporučila svima koji pate od viška kilograma! Ovaj preparat je upravo ono što je meni pomoglo da riješim problem, i usuđujem se da kažem – da se preporodim!“

Tajna Nutrivix preparata je u potpuno prirodnim sastojcima koji su izmiješani u idealnom odnosu radi postizanja maksimalnog efekta na gubitak kilograma! Ovaj preparat djeluje sistemski, uzimajući u obzir da svaki od sastojaka pomaže u rješavanju određenog dijela problema! Savršeno izbalansiran odnos prirodnih elemenata u Nutrivix kapsulama djeluje na cjelokupan organizam! Neki sastojci su diuretičke prirode, i pomažu u oslobađanju viška vode iz organizma, drugi ubrzavaju sagorijevanje energije, treći poboljšavaju mikro cirkulaciju, dok četvrti ubrzavaju rad probavnog trakta! To znači da Nutrivix djeluje na SVE uzroke pojave prekomjerne tjelesne težine i pomaže u otklanjanju SVIH spomenutih uzroka!

Jedinstvena formula Nutrivix preparata uključuje:

  • Artičoku
  • Zeleni čaj
  • Senu
  • Krkavinu
  • Plod komorača

Artičoka je poznata kao jedinstven izvor minerala i vitamina. Također je prepuna aktivnih materija koje ubrzavaju metabolizam, poboljšavaju rad probavnog trakta, izlučivanje žuči, i obezbjeđuje blago diuretičko djelovanje. Efekti se najbolje ogledaju kroz detoksikaciju, regulisanje količine vode u organizmu i pojačavanju lučenja žuči. To je od izuzetnog značaja pošto pojačano lučenje žuči dovodi do boljeg metabolizma masnih rezervi i time omogućava receptorima u mozgu da stvore totalno drugačiju sliku o potrebama organizma za hranom. Krajnji rezultat je eliminisanje osjećaja gladi, a izbjegavanje impulsivnog prejedanja je osnovni korak u procesu gubljenja viška kilograma!
Zeleni Čaj je vijekovima jedna od najomiljenijih supstanci alternativne medicine i za to postoje više nego opravdani razlozi. Naime, ekstrakt zelenog čaja koji se koristi za proizvodnju Nutrivix preparata sadrži čak 40% polifenola. To je sastojak koji u velikoj mjeri štiti ćelije organizma od slobodnih radikala. Samim tim, ekstrakt zelenog čaja je jedan od najboljih antioksidanata koji postoje. Efekti se ogledaju u regulaciji metabolizma šećera, regulaciji balansa između štetnog i dobrog holesterola, ubrzavanju metabolizma masti (čak do 17%), poboljšanju cirkulacije, rada srca, i cjelokupnog kardiovaskularnog sistema. Sena je poznata biljka u narodnoj medicini. Porijeklom je sa azijskog i afričkog kontinenta, ali se može naći u slobodnoj prodaji i kod nas. U narodnoj medicini se najčešće koristi u vidu čaja i služi za regulisanje rada probavnog trakta. Ekstrakt sene u Nutrivix preparatu obezbjeđuje bolje pražnjenje crijeva, a samim tim i efekt detoksikacije, pošto se ovom metodom otrovi nagomilani u organizmu najlakše izbacuju, i to na najprirodniji način!
Krkavina je također poznati laksativ u narodnoj medicini. Ekstrakt ove biljke u Nutrivix kapsulama također pomaže brže pražnjenje crijeva, ali djeluje i na poboljšanje rada jetra i pankreasa i povećavanje lučenja žuči.
Breza je također veoma rasprostranjena biljka u narodnoj medicini. Koriste se svi dijelovi biljke. U Nutrivix kapsulama, prisutan je ekstrakt breze, a efekti su diuretički. Ovaj element potiče oslobađanje viška vode iz organizma, ali također popravlja i mikro cirkulaciju i time pomaže da se oslobodite celulita, koji je često najuporniji dio masnog tkiva kojeg je najteže ukloniti.
Plod Komorača ima veliku primjenu u medicini, a koristi se između ostalog u liječenju organa za varenje, a potiče izbacivanje toksičnih materija i masnoća iz tijela. Inače, biljka je vrlo dragocijena zbog svojih antibiotskih, antiseptičkih i protuupalnih svojstava. Pospješuje probavu, nadutost i grčeve. Pomaže u suzbijanju mokraćnih infekcija i olakšava varenje hrane. Čak se daje i maloj djeci koja imaju problem sa grčevima. Izuzetno je bogat vlaknima, a smanjuje i visok holesterol. Zbog obilja vlakana koje sadrži, odličan je kao prevencija protiv raka debelog crijeva.

Ova jedinstvena kombinacija potpuno prirodnih sastojaka je upravo ono što je vašem organizmu potrebno! Ne posežite za restriktivnim dijetama koje mogu narušiti vaše zdravlje! Ne oslanjajte se na sintetičke farmaceutske proizvode koji će učiniti više štete nego što će donijeti koristi! Okrenite se prirodi i onome što ona pruža od postanka vremena!

Zbog čega trebate naručiti Nutrivix još danas?

  • Ovo je 100% prirodan preparat koji ne sadrži sintetičke sastojke!
  • Mi ne obećavamo brzo gubljenje kilograma – mi želimo TRAJNI efekat!
  • Nutrivix blagotvorno djeluje na cjelokupno zdravstveno stanje!
  • Zato što Nutrivix dovodi krvni tlak i nivo holesterola na optimalne vrijednosti i time vas štiti od kardiovaskularnih oboljenja!

Ova jedinstvena ponuda je akcijske prirode! Naručite Nutrivix kapsule po posebnoj promotivnoj cijeni dok traju zalihe! Jedno pakiranje Nutrivix preparata sadrži 45 kapsula, što je količina dovoljna za 15 dana tretmana. Preporučeni dnevni unos je 1 kapsula, 3 puta na dan prije jela. Preporučeno trajanje uzimanja preparata je 60 do 90 dana!

STUDIJA

Nutrivix je potpuno prirodan preparat bez sintetičkih elemenata. Kao takav je apsolutno neškodljiv za odrasle ljude, i može se slobodno koristiti. Efekti Nutrivix preparata su potvrđeni i do sada je veliki broj naših sugrađana uspio da riješi svoj problem sa prekomjernom težinom koristeći ove kapsule.

Ne smije se upotrebljavati ukoliko je osoba alergična na neku od biljaka od kojih je preparat sačinjen. Potrebno je pridržavati se preporučene dnevne doze i preporučenog vremena upotrebe preparata. Ukoliko bolujete od nekih hroničnih bolesti, neophodno je da se posavjetujete sa svojim liječnikom prije uzimanja preparata.

Advertisements