Nutrivix iskustva

Ćao svima! Svi ste primijetili da sam mnogo smršala i počeli ste me bombardovati s pitanjima. Trudila sam se da odgovorim svima i da vas sve podržim, ali nisam uspjela – zbog tolikog broja poruka, morala bih vječno biti na internetu. Zato sam odlučila da napišem članak i da odgovorim na vaše pitanje: “Kako si uspjela smršati 31 kg?” (To ne znači da mi ne trebate pisati ili mi postavljati pitanja. Ovako je samo meni lakše).

Moja transformacija je trajala samo DVA MJESECA! NEVJEROVATNI REZULTATI, ZAR NE?

Nisam nikad bila mršava ali primijetila sam da se sve više i više debljam. Pojavila su se tri užasna “šlaufa” na mom stomaku, u bikiniju sam izgledala kao buldog a moji bokovi, noge i guza su bili sve veći i veći! Odlučila sam da budem zgodna i zdrava po svaku cijenu. Prestala sam jesti masnu i prženu hranu i prestala sam jesti u kasne sate. Ujutro sam išla na trčanje a naveče u teretanu, međutim, umjesto da smršam, ja sam se sve više debljala! Nakon mjesec dana, dostigla sam užasnu kilažu – SKORO 100 kg. Sve više sam se odricala hrane, nisam jela meso, hljeb, pomfrit i slatkiše. Jela sam samo voće i povrća i pila samo vodu. Probala sam i neke užasno skupe čajeve i tablete za mršavljenje ali ništa mi nije pomagalo. Nakon nekog vremena kilogrami bi se vraćali a moje tijelo je bilo iscrpljeno.

Ne pomažu ni dijete ni tablete, to je obično bacanje para!
Vježbanje je prenaporno i potrebno je da prođe mnogo vremena da biste vidjeli neke rezultate. I šta sam mogla uraditi?

Nakon brojnih dijeta, tableta, sati i sati provedenih u teretani, hiljade maraka plaćenih trenerima, potpuno sam odustala. Jednog dana, slučajno sam vidjela članak o dodatku ishrani Nutrivix i odlučila sam da i to probam. Iako sam čula da su mnoge slavne osobe smršale uz pomoć ovog dodatka, bila sam skeptična. Međutim, nakon što sam probala sve i svašta i bila potpuno očajna, nisam imala izbora! Osim toga, provjerila sam iskustva drugih korisnika i sva su bila pozitivna!

Milioni žena širom Evrope i Amerike je smršalo zahvaljujući dodatku ishrani Nutrivix. Prema istraživanjima, 96,7% žena je smršalo između 12 i 17 kg za tri sedmice!

Odlučila sam! Otišla sam na njihovu web stranicu, sve dobro provjerila i naručila ga. Došao je za par sedmica. Pročitala sam upute i počela piti 3 kapsule dnevno, sat vremena prije jela.

Rezultati

Za samo dvije sedmice smršala sam nevjerovatnih 6 kg! Nadutost je nestala a moj ten je bio divan! Bokovi i stomak su vidljivo bili manji a ja sam bila odlično raspoložena! Počela sam vjerovati da mogu ponovo biti lijepa, i to bez dijete i vježbanja! Nastavila sam jesti sve što poželim! Bila sam umorna od gladovanja i vježbanja…

Do kraja treće sedmice, smršala sam još 12 kg! Osjećala sam se mnogo zdravije, što me motivisalo da svaki put idem stepenicama umjesto liftom. Fizička aktivnost mi je predstavljala zadovoljstvo! Nisam mogla vjerovati da se to desilo samo zato što sam pratila upute sa pakovanja ovog dodatka ishrani! Ako sam ja uspjela – svi mogu uspjeti! Prošla su samo dva mjeseca a ja imam 31 kg manje!

Željenu težinu sam postigla za 60 dana. Salo sa stomaka je nestalo, smršala sam 31 kg i imam tijelo kakvo sam prije mogla samo sanjati!

Moram da spomenem, Nutrivix je testiran 2014. godine u Nacionalnoj Akademiji Nauka. Rezultati su bili šokantni ali niko nije htio da ih objavi. Vjerovatno jer nisu željeli da farmaceutske kompanije, fitnes klubovi, nutricionisti i klinike bankrotiraju! Nikakvo čudo jer je Nutrivix nevjerovatno jeftin!

Sada svima preporučujem Nutrivix, prijateljima, kolegama, poznanicima. Važna napomena: naručite na službenoj web stranici proizvoda, u suprotnom biste mogli dobiti lažni proizvod. Ja sam zadovoljna svojim postignućem a vjerujem da ćete i vi biti zadovoljni! Zaboravite stereotipe! Ne trebaju vam nikakve dijete i vježbe da biste bili zgodni!

 

IDI NA PONUDU

 

Advertisements