HERBAL AURUM BIH

Jedna od osam osoba boluje od degenerativnih bolesti kičmenih diskova i različitih povezanih bolesti (artroza, artritis, išijas). Neko će reći da to nije životno opasno. Ipak, ove bolesti značajno utiču na kvalitet života već od pojave prvih simptoma. Kasnije, zbog neispravnog kretanja, dolaze problemi kao što je hijatalna kila, problemi mezabolizma i problemi u kretanju. Danas, naša tema je kako riješiti probleme mišićno-skeletnog sistema i kako povratiti zdravlje!

Ništa ne može paralizirati čovjeka kao bol. Da li bila jaka, trenutna bol, ili manja svakodnevna, ta patnja ometa čovjeka u svakodnevnim aktivnostima. Međutim, ima rješenje zvano Aurum Herbal za masažu. Kao što samo ime kaže, to je biljni (herbal) gel, 100% biljni, koji će Vas oduševiti. Otoci od povreda će nestati brže nego su se pojavili, na najbolji način, samoliječenjem. Gel stimuliše cirkulaciju i pomaže eliminisati hematome i otrovne substance koje se nakupe oko povrijeđenog mjesta. Takođe, mišići će se osjećati fantastično jer gel obnavlja i stimuliše oporavak i smanjuje umor.

Šta je Herbal Aurum?

Herbal Aurum je gel koji je pomogao mnogima da se osjećaju bolje nakon raznih vrsta povreda. Čitajući mnoge komentare na raznim forumima možete vidjeti efekte ovog proizvoda, posebno jer su skoro svi komentari pozitivni. U slučaju negativnog iskustva, jedino objašnjenje je da je korisnik alergičan na neki od sastojaka gela, što se može jednostavno izbjeći.

IDI NA PONUDU

Aktivna metoda Herbal Aurum

Da li se radi o povredi mišića ili tetivem ili iskrivljenju gležnja, ovaj gel će pomoći pri oporavku jer stimuliše cirkulaciju. Mazanje kože oko povrijeđenog mjesta će imati odličan efekt jer koža apsorbuje gel vrlo brzo i neće ostaviti neprijatan osjećaj na prstima. Dobićete osjećaj topline jer gel širi krvne sudove.

Zašto je ovaj gel jedinstven? Učinci su sljedeći:

 • Brzo upijanje kroz kožu
 • Duboka penetracija
 • Drastično ubrzava lokalnu cirkulaciju

Ubrzanjem lokalne cirkulacije omogućava ‘samoliječenje’ na najprirodniji mogući način.

Ovaj proizvod će Vam pomoći da li imali povrijeđen zglob ili mišić. Ako imate stalnu bol, možete pomoći sebi svkodnevnim nanošenjem gela. Poboljšanje ćete osjetiti već nakon prvog nanošenja. Aktivni sastojci iz 100% prirodnih izvora će pomoći u smanjenju boli i pomoći tijelu da se samo liječi. Bolja cirkulacija i sedativni efekt će Vam pomoći da živite bez svakodnevne boli.

Dok vršite  svakodnevne aktivnosti naše tijelo može osjećati fizičku bol u različitim dijelovima tijela. Uzrok može biti zbog povreda ili bolesti. Loša, nepravilna ishrana može uzrokovati stomačne tegobe, a mogući su i genetski uzroci. Kao rezultat, osjećamo se loše, a kada bol postane jača tada to još teće podnosimo. Ova krema je napravljena formulom koja postiže sljedeće:

 • Eliminiše bol u leđima, zglobovima i drugim dijelovima tijela
 • Krema pomaže u procesu regeneracije hrskavice jer ubrzava metabolizam
 • Pomaže liječiti i sprječavati napetost mišića
 • Sprječava oticanje
 • Sprječava upale mišića
 • Sprječava buduće ponavljanje simptoma jer djeluje dugotrajno

Ovaj gel pomaže god groznih bolesti tipa artritisa, osteoartritisa i degenerativnih bolesti kičme. Smanjuje upale i uklanja bol u slučajevima akutnih bolesti zglobova, hrskavice i ligamenata. Studije pokazuju da ima više uzroka povredai bolesti zglobova: loša cirkulacija, nepravilna ishrana, nezdrav životni stil, bolesti imunog sistema, hormonalne promjene i slično. Ovo znači da cijeli tjelesni sistem ima uticaj na zdravlje.

Sastav Herbal Aurum

 • Mentol. Mentol je prirodni anestetik i ima antiseptička svojstva. Utiče na receptore osjećaja temperature tako da daje osjećaj hlađenja. Ukida simptome kao što su znojenje, bol i toplota upaljenog mjesta.
 • Kamfor. Kamforovo ulje se koristi u obliku rastvora, i uzrokuje kratko širenje krvnih sudova, da stvori osjećaj topline dok blago hladi površinsku kožu. Kamforovo ulje djeluje kao antiseptik,stimuliše cirkulaciju i jača ton kože te daje prijatan osećaj hlađenja.
 • Eukaliptus. Osim smirenja bolnog mjesta, esencijalno ulje eukaliptusa štiti nas od bakterija. Ulje eukaliptusa koža brzo apsorbuje. Ulje eukaliptus se takođe preporučuje za masažu tijela, što pomaže u liječenju iritacija kože, ugriza insekata i plikova. Preporučuje se masaža leđa i ramena eukaliptusom i vitaminom E jer olakšava masažu. Kao prirodni analgetik, ulje eukaliptusa olakšava bol u tijelu i zglobovima, tj. opušta i um i tijelo.
 • Ruzmarin. Ružmarin je dugo poznat kao ljekovita biljka. Esencijalno ulje ružmarina je antioksidant, a ima i antiseptičko dejstvo, pročišćava i tonizira kožu, smanjuje nadutost stomaka i jednako je efikasan u poboljšanju pamćenja. Esencijalno ulje ružmarina poseduje antimikrobne i antiseptičke osobine. Sudeći po zaključcima stručnjaka na Medicinskom fakultetu u Kataniji u Italiji, ružmarin je supstanca koja pomaže u borbi protiv oštećenja kože.

Gdje kupiti Herbal Aurum u BiH

Postoji mnogo lažnih proizvoda na današnjem tržištu.  Originalan proizvod se može naći na zvaničnoj web stranici. Preporučujemo da proizvod kupite ISKLJUČIVO na zvaničnoj web stranici.

Kupite na web stranici na izbjegnete flasifikate.

IDI NA PONUDU

 

Herbal Aurum aplikacija

Nikada ne dozvolite da bol u mišićima, leđima, zglobovima i koljenima postane prepreka za kvalitetan život. Postoji rješenje za to a to je ovaj Herbal Aurum gel. Pomoći će vam da se oslobodite svih bolova ove vrste i omogućiti Vam život bez stresa. Probajte ovaj gel i obećavamo Vam da nećete požaliti zbog te odluke. Bićete zahvalni što ste pročitali ovo i probali kremu.

 

IDI NA PONUDU

Advertisements